Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

O femeie şi-a omorât copilul pentru că nu era capabil să memoreze Coranul

Sara Ege, o englezoaică musulmană în vârstă de 33 de ani, şi-a omorât în bătaie copilul de şapte ani pentru că nu era capabil să memoreze tot Coranul.

Sara Ege, în vârstă de 33 de ani, şi-a omorât în bătaie copilul de şapte ani pentru că nu era capabil să memoreze tot Coranul. Englezoaica musulmană a fost condamnată la închisoare pe viaţă de un tribunal din Marea Britanie.

Femeia a mărturisit că şi-a bătut fiul un un băţ “ca pe un câine” şi a leşinat la pronunţarea sentinţei. Ea va putea fi audiată în vederea eliberării condiţionate peste 17 ani.

Sara Ege a fost condamnată pentru omor şi împiedicarea anchetei, dat fiind că ea a şi ars cadavrul fiului ei, folosind gel de aprins grătarul, pentru a ascunde urmele de lovituri.

Iniţial, ea a spus că fiul ei a murit într-un incendiu, dar medicii legişti au constatat la autopsie că băiatul fusese abuzat cel puţin trei luni şi murise înainte de a fi ars.

Ege a adăugat că a vrut să se oprească din bătaie, însă nu se putea abţine. Potrivit femeii, s-ar fi simţit îndemnată de diavol sau de spirite rele să-l lovească pe băiat.

Sara Ege

Un profesor de la şcoala în care învăţa băiatul a observat, înainte ca acesta să fie ucis, că el începuse să scrie cu mâna stângă, pentru că dreapta îl durea prea mult. Cu altă ocazie, copilul nu se putea aşeza, pentru că îl durea spatele. Părinţii l-au mutat, însă, la altă şcoală, înainte să apară suspiciuni.

În ziua în care Yaseen a murit, acesta căzuse la podea, în dormitor, după o bătaie, continuând să recite Coranul.

Ulterior, femeia l-a forţat pe copil să bea lapte, însă acesta a început să aibă spasme şi a murit.

Deşi Sara Ege a făcut aceste mărturisiri la începutul procesului, ulterior le-a retractat, afirmând că adevăratul criminal ar fi soţul ei. Bărbatul femeii, Yousef Ege, a fost achitat de acuzaţia de a nu fi intervenit pentru salvarea fiului său.

 

Sursa: http://www.apropo.ro/wow/o-femeie-si-a-omorat-copilul-pentru-ca-nu-era-capabil-sa-memoreze-coranul-10437782

 

Lasati un raspuns