Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

MISTERUL MORŢII Ultimele cuvinte ale unui muribund, descifrate de internauţi

Sute de internauţi au făcut eforturi pentru a încerca să descifreze ultimele cuvinte măzgălite pe o hârtie, chiar înainte de moarte, de bunicul unuia dintre utilizatorii site-ului Reddit. “Mă duc într-un loc mai bun. Nu vă faceţi griji”, sunt două propoziţii descifrate de internauţi.”E probabil o încercare cu bătaie lungă, dar în ultimele momente ale vieţii, bunicul meu a încercat să ne scrie un bilet. Nu îl putem descifra, dar am văzut că Reddit a mai reuşit astfel de lucruri”, Aceasta este mesajul postat vineri de un utilizator al site-ului Reddit, vizitat lunar de zeci de milioane de persoane din întrea lume.

Rugămintea utilizatorului a fost ascultată. Aproape 1.500 de comentarii au fost postate, multe dintre ele cu menirea de a descifra mesajul transmis familiei de bunicul muribund.

Cu ajutorul site-urilor de editare foto, mai mulţi internauţi au reuşit să vizualizeze mai multe litere şi să descifreze cuvintele probabile. Nu toate însă.

Printre variantele agreate de mai mulţi internauţi se află: “Mă duc într-un loc mai bun. Nu vă faceţi griji. Sunt gata”.

Cuvintele “durere” sau “morfină” sunt alte cuvinte posibile, în condiţiile în care bunicul muribund ar fi putut cere medicamentul care atenuează senzaţia de durere.

Sursa: http://www.realitatea.net/mister-extraordinarul-efort-al-internautilor-de-a-descifra-ultimele-cuvinte-ale-unui-om_1089166.html

Lasati un raspuns