Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Duhovnicul familiei Banica, marturii exclusive pentru CANCAN.ro: “Unul dintre ei a fost ispitit de Diavol, le-am zis sa se roage”

 Telenovela divortului dintre Andreea Marin si Stefan Banica continua cu dezvaluiri senzationale. Cel mai apropiat om care a fost langa cei doi in momente de cumpana stie care este motivul despartirii lor. Un anunt bomba, doi protagonisti celebri si milioane de romani curiosi de finalul uneia dintre cele mai celebre povesti de dragoste din showbiz. Andreea Marin si Stefan Banica au anuntat ca se despart chiar inainte de a se imbarca intr-un avion catre Dubai.
Toata lumea a ramas stupefiata de gestul celor doi, care au pus astfel capat unei relatii care dureaza din 2005. Ca de fiecare data, paparazzii CANCAN.ro au fost pe faza si i-au fotografiat la aeroport, cu cateva minute inainte de a se imbarca si a face anuntul-soc. .

In ciuda acestei decizii, sunt insa si oameni apropiati celor doi care spera ca acestia sa se razgandeasca in vacanta de cinci stele pe care si-au luat-o.

Duhovnicul celor doi si cel care a oficiat ceremonia de botez a fetitei lor, parintele Ioan Iordache, a fost printre primii care au stiut de intentia celor de a se desparti.

“Am vorbit cu ei inainte de a pleca. Pana la urma orice inceput are un sfarsit. Unul dintre ei a fost ispitit, pentru ca ispita vine de la Diavol. Au fost ispite multe, ca in orice familie. Le-am zis sa se roage mult, ca prin rugaciune se poate gasi o rezolvare. Sper ca au ascultat si se vor intoarce cu alte ganduri. Am vazut ca au plecat impreuna, ceea ce este un lucru bun”
, a declarat pentru CANCAN. ro parintele Iordache.

Duhovnicul a oficiat tainele botezului pentru micuta Ana Violeta, in martie 2008, chiar in sufrageria divei. Acesta a fost cel mai secretizat botez.

Petrecerea a avut loc seara, la un restaurant, unde au fost invitate, prin SMS, doar 100 de persoane. Masa festiva – asternuta pentru unii pe terasa – a fost alcatuita din preparate traditionale moldovenesti, din care n-au lipsit micii si gratarele.

(Maria Apostol)

 

Sursa: http://www.cancan.ro/actualitate/intern/marturii-incredibile-ale-duhovnicului-familiei-banica-unul-dintre-ei-a-fost-ispitit-de-diavol-dar-le-am-zis-sa-se-roage-mult.html

Lasati un raspuns