Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Filmul care VA SOCA LUMEA: Fata de 11 ani care levita deasupra patului si vorbea cu voce infioratoare

O casa de productie din Londra va realiza un film despre “fantoma din Enfield”, o poveste socanta care a zguduit Marea Britanie, la sfarsitul anilor ’70, scrie Daily Mail.

Atunci, in casa inchiriata in Londra de Peggy Hodgson, o mama divortata cu patru copii, au avut loc mai multe activitati paranormale. Mobila se muta de una singura, se auzeau bubuituri in pereti, iar jucariile copiilor erau aruncate prin casa si se incingeau inexplicabil, neputand fi atinse.

“De vina” parea sa fie Janet Hodgson (11 ani), despre care medicii au spus ca este posedata. “Inainte sa mor, am orbit, am avut o hemoragie, am adormit si am murit in scaunul de la parter, din coltul camerei”, a fost auzita fata zicand, cu o voce foarte groasa, probabil apartinandu-i unui fost proprietar al casei, decedat cu multi ani in urma. Uneori, fata avea crize si parea ca leviteaza deasupra patului.

Zeci de politisti, investigatori, medici si jurnalisti au fost martorii unora dintre evenimentele inexplicabile, unii fiind chiar loviti de obiectele aruncate prin casa, iar vorbele spuse de fata au fost inregistrate.

Totusi, nimeni nu a elucidat pe deplin misterul vechi de mai bine de 30 de ani. Acum, o casa de productie din Londra realizeaza un film despre “fantoma din Enfield”, pe care vor sa-l lanseze in 2012, de Halloween (31 octombrie), scrie einfieldindependent.co.uk.

“Acest film va reprezenta renasterea genului horror in Marea Britanie. Am stabilit detaliile financiare, acum semnam contractele cu actorii si vom incepe sa filmam. 500.000 de oameni au intrat pe pagina de Facebook a filmului, iar multi ne-au spus ca era timpul sa spuna cineva adevarul despre aceasta poveste”, a declarat Jay Stewart, producatorul executiv al peliculei.

Lasati un raspuns