Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

SFÂNTUL SCAUN se reinventează SEXY: 007 de la Vatican

O nouă stea s-a născut la Vatican: asistentul personal al Papei Benedict al XVI-lea. A ajuns pe coperta revistei Vanity Fair. Poreclit de presa din Italia “Superbul Georg”, asistentul Suveranului Pontif, recent hirotonisit arhiepiscop, a acceptat ca poza să îi apară pe prima pagină a celebrei publicaţii mondene. Bărbatul grizonant cu ochi albaştri care le zâmbeşte cititorilor de pe coperta ediţiei italiene a revistei Vanity Fair nu pare a fi un înalt prelat, ci mai degrabă un fotomodel, după cum notează presa italiană şi nu numai.

Revista îl numeşte pe Georg Ganswein drept un adevărat “George Clooney al Sfântului Petru“! Şi titlul de sub fotografie este unul sugestiv: “Părintele Georg – nu este un păcat să fii frumos”. Păcat sau nu, catolicilor mai conservatori nu le-a picat deloc bine pictorialul.

În timp ce unii nu văd cu ochi buni faptul că asistentul Papei a apărut într-o revistă care mai curând şi-a obişnuit cititorii să prezinte femei pe jumătate dezbrăcate, alţii, mai permisivi, spun că e o metodă excelentă pentru Vatican, “o instituţie uşor preistorică” să se apropie de oameni.

În topul celor mai sexy bărbaţi din lume

Nu este prima dată când asistentul personal al Suveranului Pontif, care ocupă această funcţie din 2003, intră în atenţia presei mondene. În 2011, Georg Ganswein a ocupat locul 4 în topul celor mai sexy bărbaţi din lume, întocmit de revista People. Secretarul Papei Benedict al XVI-lea s-a clasat înaintea unor actori precum Ryan Gosling sau Johnny Depp!Multi au observat o asemanare izbitoare a asistentului Papei cu celebrul Daniel Craig, actorul care îl intruchipeaza pe James Bond.

Sursa:  http://www.evz.ro/detalii/stiri/sfantul-scaun-se-reinventeaza-spectaculos-sexy-asistentul-papei-mai-tare-decat-clooney-1019602.html#ixzz2IImgbC73

Lasati un raspuns