Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Bărbaţii ar putea trăi mai mult decât femeile dacă şi-ar schimba stilul de viaţă

Bărbaţii care au un stil de viaţă nesănătos ar putea avea în curând posibilitatea de a trăi mai mult decât femeile sau să aibă aceeaşi speranţă de viaţă pentru prima dată de când aceste înregistrări au început.

Până când un băiat care are astăzi 12 ani va ajunge la 30, se poate aştepta să trăiască aproximativ o lună peste 87 de ani – raportat la durata de viaţă a fetelor cu care este la şcoală astăzi.
Bărbaţii mai tineri din Anglia ar putea să trăiască mai mult decât colegele lor.
Convenţional, bărbaţii sunt sexul slab din punct de vedere al speranţei de viaţă, băieţii fiind mai predispuşi decât fetele să moară în uter, iar bărbaţii să moară mai devreme decât femeile ca adulţi.
Schimbarea de un stil de viaţă „macho” la unul cu o abordare mai sănătoasă în mod tradiţional preferată de femei i-ar putea face pe bărbaţi să ducă o viaţă mai lungă.
Mai puţini bărbaţi fumează, ratele de cancer pulmonar şi de atac de cord au scăzut, în timp ce este de până la 3 ori un lucru comun la bărbaţi decât la femei să poată fi trataţi mai uşor decât în trecut.
Sursa: http://www.sexgen.ro/diverse/barbatii-ar-putea-trai-mai-mult-decat-femeile-daca-si-ar-schimba-stilul-de-viata-10485338

Lasati un raspuns