Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Dani Oţil şi-a sfinţit casa! A chemat un PREOT motociclist de ENDURO

Cu toate că nu este credincios, Dani Oţil s-a hotărât să-şi sfinţească locuinţa.

Pentru a-şi feri casa de rele, matinalul a chemat un preot. Însă nu orice preot, ci unul care iubeşte adrenalina. Omul bisericii este un motociclist de enduro, “cu har şi echilibru sufletesc, care-şi face veacul departe de civilizaţie”, după cum îl descrie Oţil.

“Noi am schimbat foarte multe locuinţe de-a lungul vieţii, eu şi colegul Răzvan. În multe am stat împreună. Nu obişnuiam să chemăm popă în casă. Mai venea de Bobotează, dar ne zăboram ăn casă.Aici, unde stau acum, niciodată nu mi-a făcut cu ochiul preotul. Anul asta, însă, m-am convins. Am găsit un preot care locuieşte departe de civilizaţie şi e motociclist. Dar nu de stradă, că nu are strada acolo. Şi face un fel de navetă cu motocicleta de enduro! Am mare încredere în omul asta”, a povestit iubitul Mihaelei Rădulescu întreaga procesiune,  în cadrul matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani.

“Omul foloseşte motocicleta strict pentru a se deplasa, nu pentru concurs. […] L-am primit pe popă în casă, are un arsenal întreg, m-a trimis în bucătărie să-i aduc o crăticioară, să facă nişte apă sfinţită. Eu am crezut că se îmbuteliază, dar nu, o face pe loc”, a mai adăugat matinalul.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/dani-otil-preot-motociclist-enduro-431124.html

Lasati un raspuns