Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

“M-am convertit la Budism ca să mă culc cu o femeie”. Vezi ce actor a spus asta!

“M-am convertit la Budism pentru că am vrut să mă culc cu femeia care mi-a devenit apoi nevastă”, spune un actor pe care l-au îndrăgit multe femei, de-a lungul vremii, iar acum a revenit în forţă pe micile ecrane.

Lupta pentru putere şi goana după petrol continuă în sânul familiei Ewing. Eroii serialului Dallas se întorc mâine seară cu două noi episoade, de la 20:30, numai la Antena 1. 2, 3 milioane de români s-au uitat săptămâna trecută la noile intrigi din casa Familiei Ewing şi cu toţii aşteaptă întâlnirea din această săptămână.

Unul dintre cele mai iubite personaje din Dallas este Bobby, interpretat de carismaticul actor Patrick Duffy. De curând, într-un interviu acordat jurnaliştilor americani, actorul a povestit despre motivul pentru care s-a convertit la budism şi cum s-a îndrăgostit de cea care i-a devenit soţie.

A cunoscut-o pe Carlyn Rosser într-un autobuz. Patrick era angajat ca narator într-un performance al unei trupe dintr-o şcoală de dans. Ea era o dansatoare de balet cu 10 ani mai în vârstă ca el. Duffy a fost cucerit de frumuseţea şi modul ei de a fi. În plus actorul care dă viaţă personajului Bobby spune că a fost fascinat de stilul de viaţă a lui Carlyn, de obiceiurile dar şi de scara ei de valori.

“M-am convertit la Budism pentru că am vrut să mă culc cu femeia care mi-a devenit apoi nevastă”, declară Patrick Duffy care spune că acum “budismul face parte din viaţa lui”.

Patrick Duffy a adăugat că a fost plăcut impresionat de faptul că, la fel ca el, Carlyn adoră să stea goală prin casă.

Saga familiei Ewing continuă mâine seară de la 20:30 numai la Antena 1.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/bobby-ewing-budism-sotie-431156.html

Lasati un raspuns