Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Oana Roman este o ‘sfântă’: nu intră niciodată în emisie fără să se roage şi să îşi facă cruce. N-o să-ţi vină să crezi şi care este DESERTUL EI PREFERAT!

Invitată la Radio 21 în această dimineaţă, prezentatoarea emisiunii “Drept la ţintă” de la Kanal D le-a povestit matinalilor despre anii din copilărie, înaintea începerii şcolii, pe care i-a petrecut la Vâlcea. Printre cei care şi-au pus amprenta asupra personalităţii ei este unchiul ei, care este preot. Este şi motivul pentru care Oana se închină înaintea fiecărei emisiuni, iar desertul ei preferat este coliva.

Oana Roman şi Manuel Dinculescu de la Matinalii 21 au descoperit că au multe în comun: ziua în care sunt născuţi, locul în care au copilărit, dar şi liceul pe care l-au terminat- Şcoala Centrală din Bucureşti. “O şcoală de fete”, după cum şi-a amintit Dinculescu. Oana le-a dezvăluit matinalilor că, deşi în  clasa ei erau doar 5 băieţi, a fost norocoasă: ”Unul dintre ei a fost iubitul meu!”

Oana Roman a ţinut să precizeze că este printre cei care au semnat petiţia Matinalilor 21 pentru că nu este de acord cu închiderea teraselor din Centrul Vechi la ora 10 seara:”E un loc cu care ne mândrim, cred că pentru Bucureşti înseamnă enorm”.

Cât despre bancurile care circulă pe seama ei, Oana Roman crede că nu i-au dăunat, dimpotrivă: ”Este flatant până la urmă!”

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/oana-roman-coliva-credincioasa-431148.html

Lasati un raspuns