Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Preot, despre despărţirea dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică: “Divorţul este un păcat. Nu vor ajunge în Rai”

Zilele, trecute, Andreea Marin Bănică şi Ştefan Bănică Jr. şi-au anunţat divorţul pe Facebook. Cei doi nu au dezvăluit motivele pentru care au decis să meargă pe drumuri separate, iar de atunci speculaţiile au curs.

Nici “Zâna Surprizelor” şi nici Ştefan Bănică jr, care au avut un mariaj de şapte ani, nu se află însă la primul divorţ. Preoţii consideră că păcatul divorţului îi împiedică pe credincioşi să ajungă în Rai, iar a treia căsătorie religioasă nu mai este admisă.

Astfel, o persoană care trece prin mai multe divorţuri nu poate obţine iertarea păcatelor de la Dumnezeu. “Divorţul este un păcat făcut contra propriului trup şi suflet, contra existenţei respectivei persoane. Este un păcat care nu va fi iertat, aşa cum spune Sfânta Scriptură, nici în veacul veacului, nici în cel ce va să fie. Îi împiedică pe credincioşi să ajungă în RaI. Din punct de vedere religios, prima, a doua cununie religioasă se dezleagă prin mărturisirea la duhovnic, apoi persoanele divorţate trăiesc în păcat în sensul că, din punct de vedere spiritual, nu se mai pot face celelalte căsătorii. A treia, a patra cununie religioasă nu mai sunt admise”, a declarat un preot pentru ziarul Ring.

Andreea Marin a mai fost căsătorită cu Cristian Gheorghiţă. Cei doi şi-au unit destinele în 1995, însă drumurile lor s-au despărţit trei ani mai târziu. Ştefan Bănică Jr. a fost căsătorit şi cu vedeta TV Mihaela Rădulescu. Mariajul lor a durat doar doi ani.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/divort-andreea-marin-stefan-banica-preot-pacat-rai-431100.html

Lasati un raspuns