Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Regina sexului anal iese la atac! Vezi replica pe care i-o dă soțului, după ce a spus că e POSEDATĂ de DIAVOL

Sandra Romain s-a hotărât să-i dea replica soțului ei, Paul Popescu, cel care a spus despre ea că ar fi posedată de demoni. ACtrița porno supranumită ”regina sexului anal” susține că fostul partener de viață încearcă să o discrediteze pentru că se apropie divorțul și caută să obțină un procent cât mai mare la partaj.

Sandra Romain susține că singurul motiv pentru care fostul soț cu care se află în proces de divorț  a făcut afirmațiile defăimătoare la adresa ei sunt banii, conform nefiltrat.ro.

”E interesant ca iese tocmai acum cu asemenea declarații incredibile. Probabil face acest lucru pentru că se apropie divorțul. Luna viitoare, la Reșița, avem înfățișare la tribunal și s-a decis să încerce să mă discrediteze pentru că speră să facă bani mulți la partaj. Sunt curioasă când am fost posedată de diavol? Când i-am dat banii, sau când nu i-am mai dat? Probabil că din momentul în care am refuzat să-l mai susțin financiar – el fiind omul care nu a lucrat în viața lui-, a decis că mă poate șantaja cu asemenea lucruri, sperând că cineva îl va crede. Nu merită să intru în polemică cu el!

Probabil că am fost posedată de diavol când îi făceam toate plăcerile, când îi cumpăram ce mașină dorea, când îi umpleam buzunarele cu bani pe care el îi cheltuia cu alte femei. Acum, banii ăia s-au terminat, nu cred să aiba vreo sursă de venit și îmi forțează mâna. Voi refuza să merg la orice emisiune televizată să mă cert cu el în fața întregii țări. Îl las pe el să devină vedetă, și așa își dorește. Speră măcar să facă ceva bani ca, la partaj, mă îndoiesc că va obține vreun leu”, a spus Sandra.

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/sandra-romain-regina-sex-anal-posedata-418775.html

Lasati un raspuns