Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

REGINA SEXULUI ANAL, Sandra Romain, POSEDATĂ DE DEMONI? ”Mânca iarbă, scotea sunete ciudate și își ținea corpul într-o poziție nefirească”

Supranumită ”regina sexului anal” și actrița cu cele mai multe ”Oscaruri” în industria porno, Sandra Romain și-a băgat în sperieți fostul soț, de care a divorțat anul trecut.

Paul, fostul soț al Sandrei Romain, a povestit la Acasă Tv faptul că fosta sa soție avea un comportament atât de ciudat uneori, încât acesta a crezut că ar fi chiar posedată. Având în minte acestă ipoteză, Paul s-a gândit că singura lui scăpare este calea bisericii și, în urma mai multor episoade bizare, a apelat chiar la un pastor care să-l ajute.

”Era o linişte mormântală. Cum mergeam pe stradă m-am uitat în spate, mi s-a părut că o văd. Am grăbit pasul… A ajuns lângă mine și s-a aruncat pe jos, a început să scoată nişte sunete pe care nu credeam că le pot auzi de la cineva. Apoi a început să mănânce iarbă și să-și îndoaie corpul într-o poziţie nefirească. Am sunat un pastor şi el mi-a zis că nu are ce să-mi facă După puțin timp a luat o piatră în mână şi a început să deseneze cercuri pe trotuar. Am început să mă rog, am atins-o. Atunci mi-am adus aminte de o vorbă din bătrâni, care spune să treci hotarul cu respectiva persoană. Am pus-o în maşină şi de câte ori treceam pe lângă o răscuce, scotea nişte sunete guturale”, a povestit fostul soț al Sandrei Romain, la ”Poveștiri adevărate”.

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/sandra-romain-posedata-demoni-fost-sot-418626.html

Lasati un raspuns