Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ilinca Vandici, împotriva operațiilor estetice: “Dumnezeu m-a înzestrat cu un corp ce nu necesită retuşuri”

Ilinca Vandici (26 ani) nu este adepta operațiilor estetice. Prezentatoarea TV crede că mama natură a înzestrat-o cu trăsături și cu un trup care nu necesită îmbunătățiri și recunoaște că moda operațiilor estetice nu-i pe placul ei.

“Sunt adepta unui corp sănătos, frumos, care poate fi uşor modelat în sala de antrenament şi cu o alimentaţie adecvată. Eu sunt mulţumită cu aspectul meu fizic, Dumnezeu m-a înzestrat cu un corp ce nu necesită retuşuri mari, şi recunosc, sunt o norocoasă din punctul acesta de vedere, însă nu sunt de acord cu operaţiile estetice făcute la vârste extrem de fragede, şi care au menirea doar de a atrage privirile şi interesul. Mi se pare că s-a depăşit puţin măsura, că nu mai exista etape ale adolescenţei. E păcat să ardem etape importante ale vieţii, e păcat să grăbim trecerea anilor, e păcat să alungăm copilul din noi”, a declarat Ilinca Vandici pentru Pro Tv Magazin.

Ilinca Vandici, în vârstă de 26 de ani, este o prezentatoare TV din România. A fost iubita fotbalistului Ciprian Marica de care s-a despărțit în 2011, după 2 ani de relație, principalul motiv fiind infidelitatea sportivului.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/ilinca-vandici-impotriva-operatiilor-estetice-dumnezeu-inzestrat-trup-nu-necesita-retusuri-431484.html

Lasati un raspuns