Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

NE apropiem de momentul în care bărbații NU VOR MAI PUTEA face copii. INDICIU: se întâmplă ceva cu sperma lor

Din ce în ce mai mulți bărbați au probleme atunci când încearcă să conceapă un copil, avertizează medicii.

Calitatea spermei bărbaților scade cu aproximativ două procente anual, aducându-i tot mai aproape de infertilitate, arată un studiu recent realizat de cercetătorii Universității din Murcia, Spania.

Potrivit acestora, în maximum cinci ani, concepția ar putea deveni o problemă chiar și pentru cei mai tineri dintre aspiranții la statutul de tătic. „Concentrația medie de spermatozoizi a scăzut în ultimii zece ani de la 72 la 52 milioane per mililitru. Este doar o chestiune de timp până când vom atinge pragul de 40 de milioane per mililitru, dincolo de care infertilitatea devine un pericol real”, a explicat profesorul Jaime Mendiola, unul dintre coordonatorii studiului.

Citiți în articolul postat pe  doctorul zilei.ro, ce se întâmplă cu românii la acest capitol și care sunt soluțiile medicilor pentru a aduce fertilitatea bărbaților la cotele optime.

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/ne-apropiem-de-momentul-in-care-barbatii-nu-vor-mai-putea-face-copii-indiciu-se-intampla-102.html#ixzz2InZHW9o7

Lasati un raspuns