Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ghici astrologie cine-i: Nativa misterioasa si senzuala a Horoscopului!

 

femeia VarsatorIata 10 calitati unice care o deosebesc pe femeia Varsator de celelalte femei din Zodiac:

Femeia Varsator este curajoasa.

Femeia Varsator isi traieste viata intens. Este curajoasa si iubeste aventura. Pentru ca nu se teme de nimic si este deschisa catre nou, experimenteaza orice, oricand. Pe scurt, femeia Varsator nu alege niciodata calea cea mai usoara, ci mai degraba calea pe care nimeni nu a avut curajul sa mearga.

Image © Shutterstock – 64422667

Femeia Varsator are simtul umorului.

Fara sa se straduiasca, femeia Varsator reuseste sa isi pastreze simtul umorului in orice situatie de viata. Dupa cinci minute petrecute alaturi de ea, te vei intreba cand a trecut timpul. Simtul umorului este o calitate foarte importanta pentru o persoana deoarece o ajuta sa relationeze mai bine cu ceilalti si sa se faca placuta oriunde se duce!

Femeia Varsator este creativa.

Creativitatea este una dintre calitatile principale ale femeii nascute in aceasta zodie. Nativa din Varsator are o atitudine deschisa in fata a tot ceea ce i se intampla in viata, gandeste creativ in mod natural si este plina de idei. Gaseste rezolutii inedite in orice context.

Femeia Varsator este independenta.

Nativa din aceasta zodie iubeste libertatea si nu va renunta la independenta sa pentru nimic in lume! Atunci cand te uiti la femeia Varsator, poti observa cu usurinta ca ai in fata o persoana puternica si perseverenta. Ea nu are nevoie de cineva care sa ii ‘pazeasca’ spatele constant pentru ca stie cum sa se fereasca singura de lucrurile/situatiile neplacute.

Femeia Varsator este sociabila.

femeia VarsatorFemeia Varsator este o fire extrem de sociabila si comunicativa. Iubeste sa interactioneze cu toate tipurile de persoane si are o viata sociala activa. Chiar si atunci cand programul ei este foarte incarcat, isi face timp sa iasa in oras ori sa se intalneasca cu cineva drag. Iar cand vine vora de o petrecere, este ultima care pleaca!

 

Femeia Varsator are o fire practica.

femeia VarsatorNativa din Varsator nu se va lasa niciodata dusa de val sau provocata de cuvinte. Femeia din aceasta zodie nu isi va pune in cap tine irealizabile. Ea este bine ancorata in prezent si are o fire realista – stie exact ce poate realiza si ce nu. Nu isi va pierde timpul alergand dupa un vis ce nu poate fi implinit. In schimb, va investi toate calitatile sale in planuri de viitor bine stabilite.

Image © Shutterstock – 4178827

Femeia Varsator este inteligenta.

Femeia Varsator este exemplul perfect de frumusete imbinata armonios cu inteligenta. Nu ia niciodata decizii pripite, isi ghideaza viata dupa reguli bine stabilita si da sfaturi pline de intelepciune prietenilor si familiei (tocmai datorita inteligentei si experientelor prin care a trecut). Are o judecata demna de invidiat si un tact ce ii inspira pe ceilalti.

Femeia Varsator este senzuala.

Femeia Varsator este, in mod natural, o prezenta senzuala. De ce? Fiindca are o personalitate misterioasa, stie cum sa vorbeasca cu oamenii pe care ii intalneste si iubeste aventura. Mai mult, aceasta nativa este greu de descoperit, lasandu-si partenerul sau potentialul partener sa isi doreasca mai mult si mai mult de fiecare data cand o intalneste.

Femeia Varsator are o inima blanda.

femeia VarsatorFemeia nascuta in aceasta zodie are un suflet bland si tandru. Inima ei se topeste atunci cand vede o persoana care sufera si nu se poate opri din a o ajuta. Tocmai de aceea, toti cei care o cunosc o iubesc si o respecta sincer. O femeie ca aceasta este, intr-adevar, extrem de rara. Daca am avea cu totii o inima ca a ei, lumea ar fi un loc mai bun.

Image © Shutterstock – 2640338

Femeia Varsator nu isi incalca niciodata promisiunile.

Daca nativa din Varsator iti promite ceva, cu siguranta isi va tine promisiunea si nu va da inapoi pentru nimic in lume. Poti avea incredere in ea datorita firii loiale. Femeia din aceasta zodie isi apara prietenii indiferent de situatie si nu se gandeste la consecinte cand vine vorba de loialitate. La fel, este partenera de viata ideala!

 

Sursa: http://horoscop.garbo.ro/articole/13192/femeia-varsator-si-calitatile-sale.html

Lasati un raspuns