Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Un fragment din cinstitele moaste ale Sfantului Ierarh Nectarie, vor fi aduse spre pastrare in Biserica Sfintii Stefan cel Mare si Nectarie din Osawa

Zilele de 26 si 27 ianuarie 2013 sunt zile de sarbatoare pentru Biserica Sfintii Stefan Cel Mare si Nectarie, deoarece moastele Sfantul Ierarh Nectarie din Eghina, vindecatorul de boli vor fi aduse spre a se pastra in Biserica Sfintii Stefan cel Mare si Nectarie din Oshawa transmite Parintele Petre Busuioc, preluat de Romanian Global News.
Aducerea moastelor Sfantului Nectarie in Biserica Sfintii Stefan cel Mare si Nectarie vine ca un raspuns la evlavia tot mai mare a credinciosilor pentru ierarhul taumaturg, si cunoscut mai ales ca ajutator al celor bolnavi de cancer.

Programul liturgic:

Sambata 26 ianuarie, 2013 – ora 18:00 – Slujba de primire a sfintelor moaste in prezenta IPS Arhiepiscopul Nicolae, PS Episcop Vicar Ioan Casian de Vicina si a unui sobor de preoti, urmata de Taina Sfantului Maslu.

Duminica, 27 ianuarie, 2013 – ora 10:00 – Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie Arhiereasca in prezenta IPS Arhiepiscopul Nicolae si PS Episcop Vicar Ioan Casian de Vicina, urmata de o Agapa Crestina, sarbatorind un an de la cumpararea bisericii.
“Il vezi traind in lume, si totusi simti ca nu este al lumii, este om, dar traieste asemenea ingerilor. Slavit fiind de lucrarea Duhului, izvoraste tamaduiri si har bogat. Pentru aceea ii strigam, Bucura-te Parinte Nectarie!”

 

Sursa: http://www.rgnpress.ro/rgn_13/index.php?option=com_content&view=article&id=8117:un-fragment-din-cinstitele-moaste-ale-sfantului-ierarh-nectarie-vor-fi-aduse-spre-pastrare-in-biserica-sfintii-stefan-cel-mare-si-nectarie-din-osawa&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns