Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Sfidează moartea pentru o pasiune! Fotografii artistice făcute în ipostaze extrem de periculoase

Anh Jun, o tânără de 32 de ani, originară din Coreea de Sud, îşi riscă viaţa pentru a surprinde fotografii cu ea însăşi, în ipostaze care mai de care mai periculoase.

Fotografa locuieşte la Seul şi se declară pasionată de imaginile terifiante. Aceasta nu are teamă de înălţime şi, dornică de senzaţii tari, se urcă pe cele mai înalte clădiri din New York, Seul şi Hong Kong, potrivit 7sur7.be.

În imaginile surprinse cu ajutorul declanşatorului de la camera foto, Anh Jun se află la sute de metri de sol, sfidând moartea.

Sunt întrebată adesea dacă aceste imagini sunt adevărate sau dacă fotografiile sunt trucate. Bineînţeles că realizarea lor nu este lipsită de pericol. Însa încerc întotdeauna să fiu foarte atentă“, mărturiseşte amuzată tânără artistă.

Proiectul, considerat nebunesc de unii critici, a fost început de Anh Jun în 2008. De atunci, aceasta a reuşit sa surprindă fotografii spectaculoase, pe cei mai mari zgârie- nori din lume, pe care le-a postat pe site-ul său.

 

Sursa: http://www.antena3.ro/life-show/bizar/sfideaza-moartea-pentru-o-pasiune-fotografii-artistice-facute-in-ipostaze-extrem-de-periculoase-201408.html

Lasati un raspuns