Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

TRĂIESC PRINTRE NOI? Cum arată EXTRATEREŞTRII care NE VOR SCLAVI (GALERIE FOTO)

Despre unii dintre ei se spune că s-au poziţionat în toate punctele de putere şi deţin controlul. Iar sub aspectul uman s-ar găsi adevărata lor “natură”, singurul lor scop fiind acela de a se se proclama stăpânii Terrei.

Conform scenariilor negative în ceea ce priveşte contactul cu extratereştrii, o întâlnire periculoasă presupune că aceştia ar putea ajunge să ne mănânce, atace, sau să ne transforme în sclavi. În plus, ar putea să transmită omenirii anumite boli. Un alt scenariu arată că civilizaţtiile avansate ar putea “scăpa” de sub control inteligenţa artificială neprietenoasă. Oamenii de ştiinţă au mai lansat ipoteza că extratereştrii ar putea face anumite experimente care ar face imposibilă viaţa pe Pământ.

Lumea Şerpilor

O specie de extratereştri, care este în ultima vreme, subiectul principal al multor teorii conspiraţioniste, o reprezintă reptilienii. Aceştia fiind definiţi drept abili şi cruzi. Unii dintre cei preocupaţi de domeniu sunt de părere că reptilienii văd în noi proprietatea lor biologică, percepându-i  pe oameni inferiori. Iar “Cenuşii” clasificaţi drept reci, cruzi, şi “pasionaţi” ai experimentelor pe oameni, au trecut pe locul doi ca rasă periculoasă, după reptilieni, care îşi pot schimba forma, simulând aspectul uman. Tot fiinţe reptiliene mai sunt şi Nagas, conform legendelor hinduse, care le asociază cu “Lumea Şerpilor”, un sistem cavernos cu mai multe niveluri, de sub coastele sud-vestice himalayene: lăcaşul Naga.


Să fim atenţi

Anunnaki sunt şi ei descrişi drept periculoşi. Se spune că provin de pe o planetă controversată din Sistemul Solar, Nibiru. În miturile sumeriene, acest corp astral ar fi casa acestei specii extraterestre “de tip uman”, numită Anunnaki. Unele dintre teorii vehiculează faptul că Biblia ar avea unele referinţe ascunse în ceea ce priveşte această specie. Care ar fi sosit pe Terra cu 450.000 de ani în urmă, în căutare de minerale, mai ales aur, pe care le-au găsit şi exploatat în Africa. Se crede că Anunnaki i-ar fi creat genetic pe Homo sapiens, special ca să le fie sclavi, prin amestecul propriilor gene cu acelea de Homo erectus. Inscripţiile antice indică faptul că civilizaţia umană sumeriană din Mesopotamia a fost plămădită sub atenta îndrumare a acestor “zei”, noţiunea de regalitate fiind impusă tocmai ca mediere între specia umană şi Anunnaki.

Pentru ca oamenii să supravieţuiască “extratereştrilor răi”, cercetătorii sunt de părere că ar trebui să fim atenţi la mesajele pe care le transmitem în spaţiu, să nu divulgăm informaţii care ar putea duce la fabricarea de arme împotriva oamenilor, iar într-un scenariu extrem, extratereştrii ar putea distruge omenirea pentru a salva alte civilizaţii.

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/traiesc-printre-noi-cum-arata-extraterestrii-care-ne-vor-sclavi-galerie-foto-1021607.html

Lasati un raspuns