Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Are 63 de ani, dar PARE de 25! SECRETUL ei TE VA ULUI!

Liu Xiaoqing pare că a făcut pactul cu diavolul, precum celebrul personaj Dorian Gray, din romanul lui Oscar Wilde, pentru că, la cei 63 de ani pe care îi are, vedeta din China arată de 25.

Deși pare greu de crezut, Liu Xiaoqing s-a născut în 1950, adică în urmă cu 63 de ani. Este o actriță originară din China, considerată una dintre cele mai frumoase femei care populează lumea mondenă de acolo. A făcut senzație într-un serial în anii 80, însă se poate spune că nu s-au schimbat prea multe în ceea ce privește fizicul ei. Precum celebrul personaj Dorian Gray, al scriitorului Oscar Wilde, Liu pare că a făcut pactul cu diavolul. Mai concret, gurile rele susțin că vedeta și-ar fi făcut câteva operații estetice.

Doamna, care ar putea fi lejer bunicuță, a negat însă într-un interviu televizat aceste zvonuri, explicând doar că frumusețea ei pare neatinsă de timp datorită consilierului ei de imagine, în persoana lui Zhen Jixian.

Dorian Gray este personajul romanului scris de Oscar Wilde, ”Portretul lui Dorian Gray” și publicat în 1890. Cartea spune povestea unui tânăr căruia un bun amic, Basil Hallward, de meserie pictor, îi realizează portetul. Dorian se îndrăgostește atât de tare de imaginea sa, încât își dorește să rămână veșnic cel din tablou și își vinde sufletul, ajungând ca pictura să ”îmbătrânească” în locul său.


Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/liu-xiaoqing-china-prezentatoare-are-62-ani-arata-20-ani-433319.html

Lasati un raspuns