Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Copii romi români, invitaţi la Episcopie de PS Siluan

Sâmbătă, 2 februarie, PS Siluan a primit la sediul Episcopiei Ortodoxe Române de la Roma un grup de copii romi din unul din centrele de integrare socială din capitala Italiei, se arată într-un comunicat de presă.

Copiiidin comunitatea romă au fost invitaţi să participe la prăznuirea Întâmpinării Domnului: “PS Părinte Episcop Siluan a slujit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Paraclisul Adormirea Maicii Domnului de la Centrul Eparhial de la Roma, fiind înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi”. 

Cu această ocazie, se mai arată în comunicat, copiii romi “au vizitat, pentru prima dată, Centrul Eparhial. Mamele și-au adus copiii la acest praznic împărătesc pentru a fi împărtășiți dar și pentru a putea primi bucuria Întâmpinării Domnului prin binecuvântarea Preasfințitului”.

“La acest praznic împărătesc, toți copiii prezenți au participat și la botezul pruncului Simon Petru, care a fost încreștinat de PS Siluan. După Sfânta Liturghie toţi copiii au primit în dar câte o iconiţă și o cruciuliță de lemn”.

 

Sursa: http://www.gazetaromaneasca.com/observator/36-comunitate/5175-copii-romi-romani-invitai-la-episcopie-de-ps-siluan.html

Lasati un raspuns