Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

EXCLUSIV! Anamaria Prodan: «Nu închid ochii până când Dinu nu-și vinde sufletul!»

Cornel Dinu a afirmat ieri, în Gazeta Sporturilor, că în 2002 i-a salvat viaţa lui Laurenţiu Reghecampf, care putea fi ucis de sârbii implicaţi în mafia pariurilor pentru că nu dorea să înapoieze 200.000 de euro, sumă primită ca să nu-şi apere corect şansele într-un meci Bayern München – Energie Cottbus (3-1). Dezvăluirea “Procurorului” a scos-o din minţi pe Anamaria Prodan, soţia actualului antrenor al Stelei.

Libertatea: Cum comentaţi afirmaţiile lui Cornel Dinu?

Anamaria Prodan: Îl vom da în judecată pe acest nenorocit care îşi permite să ne păteze imaginea. Vă jur, n-o să închid ochii până când Dinu nu-şi vinde sufletul, ca să plătească pentru ce ne-a făcut.

Se spune că “orice om are schelete în dulap”. Băgaţi mâna în foc pentru Laurenţiu?

Să fie clar: soţul meu nu are schelete în dulap! Îl cunosc pe Laurenţiu de la 18 ani şi garantez că nu a făcut niciodată nimic de care să-i fie ruşine.

Care credeţi că sunt cauzele acestor acuze?

Băutura, drogurile, invidia, habar n-am! Omul ăsta fabulează. Zice că l-a salvat pe Laurenţiu de mafia pariurilor. Cum putea s-o facă? Ce, mafioţii îl ascultau pe Dinu, dacă nu-l cunoşteau? Nu! Poate că Dinu făcea parte din sistem, poate că era mână în mână cu mafioţii, din moment ce se laudă că era atât de influent, încât depindeau vieţile altora de el.

Totuşi, nu e prima dată când Laurenţiu este implicat într- un astfel de scandal.

Da, dom’le, ştiu la ce vă referiţi: la cazul ăla din Germania, din 2005. Dar ce-a decis justiţia germană atunci? Că Laurenţiu n-a fost implicat, că e curat. Şi cu asta am spus totul.

«Procurorul» explică

Contactat de Libertatea, Cornel Dinu a explicat cum a fost posibil să intervină pe lângă un sârb numit Mile în favoarea lui Reghecampf.

“Prin ’97 am jucat cu Dinamo un amical cu o echipă sârbească din ligile inferioare, patronată de acest Mile, despre care nu ştiam că era mafiot. Mile ăsta i-a dat 200.000 de euro lui Reghecampf în 2002, ca să trântească meciul cu Bayern, dar i-a cerut banii înapoi, că nu ieşise cum trebuia, adică să piardă Cottbus la trei goluri diferenţă. Reghe n-a vrut să-i dea banii, ăla l-a ameninţat, Reghe s-a speriat, l-a sunat pe Iulian Chiriţă, naşul lui, care m-a sunat pe mine. L-am sunat pe Mile şi l-am rugat să-l păsuiască o zi”, ne-a declarat Dinu, care nu-şi aminteşte numele de familie al lui Mile şi numele echipei acestuia.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/anamaria-prodan-cornel-dinu-433805.html

Lasati un raspuns