Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Un tânăr din India S-A ÎNTORS ACASĂ, după propria ÎNMORMÂNTARE! Vezi reacția părinților când s-au trezit cu el la ușă!

Poveste incredibilă în India. Un bărbat în vârstă de 20 de ani le-a bătut în ușă părinților după ce aceștia îl conduseseră pe ultimul drum.

Pățania a avut loc în regiunea Kerala, din India. În urmă cu 10 zile, familia lui Muhammad Harris, un bărbat în vârstă de 20 de ani l-au condus pe ultimul drum pe fiul lor, cu durerea în suflet că nu-l vor mai vedea toată viața. Numai că la sfârșitul săptămânii trecute, aceștia s-au trezit cu ”mortul” la ușă.
Pe 16 ianuarie, Harris  părăsit casa părintească, spunându-le alor lui că pleacă în căutarea unui loc de muncă. A ajuns în localitatea indiană Chennai, unde a tras la un hotel din oraș, însă nu și-a făcut simțită prezența timp de două zile. Așa că patronul stabilimentului a intrat pe 18 ianuarie în camera de hotel a tânărului, pentru a vedea ce se petrece cu acesta. A găsit încăperea goală și, scotocind după indicii, a găsit un ghiozdan și un număr de telefon, de la domiciliul acestuia. Patronul i-a contactat pe părinți, spunându-le că fiul lor și-a lăsat lucrurile în cameră și este de negăsit. Atunci, oamenii legii au demarat o anchetă și pe 22 ianuarie, părținii lui Muhammad Harris primeau o veste cumplită: fiul lor fusese declarat mort. După ce au identificat cadavrul, cei doi au ridicat trupul neînsuflețit, după care au organizat ceremonia de înmormântare.

Coincidența a făcut ca trupul de la morgă să aibă aceleași semne particulare pe corp și același tip de lenjerie intimă ca ale lui Harris, astfel că rudele lui nu au avut nici un dubiu. Numai că, mortul nu era tânărul care plecase să-și caute de lucru. Eroarea de identitate a fost evidentă în momentul în care indianul a bătut la ușa părinților săi.

”Părinților li s-a ridicat părul pe ei când l-au văzut la ușă”, a spus un martor, care a adăugat că băiatul nu a fost deloc încântat când a auzit să ai lui îl declaraseră mort.

În prezent, poliția încearcă să afle identitatea celui care a fost înmormântat de rudele lui Muhammad.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/tanar-india-reactie-partinti-a-ajuns-acasa-propria-inmormantare-433722.html

Lasati un raspuns