Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Preotul traficant plânge după gratii

Gabriel Bucică, preotul de 32 de ani care a uitat de cele sfinte pentru un pumn de bani şi s-a apucat de trafic de droguri, a ajuns după gratii în arestul IPJ Vaslui, unde plânge şi susţine că nu este vinovat.

Părintele Bucică a fost prins la Constanţa, unde slujea, după ce a fost urmărit. Potrivit procurorilor, el ar fi făcut parte dintr- o reţea de trafic de etnobotanice de mai bine de şase luni. Mai exact, prelatul, care era şi taximetrist în timpul liber, făcea curse pentru a ridica diferite colete sau sume de bani, transferând drogurile de la Constanţa, în oraşul său natal, Vaslui. Marfa era ambalată în colete în care se aflau cărţi, însă paginile volumelor erau decupate, iar pliculeţele morţii, ascunse în golul format.

Livra drogurile cu taxiul

Acum, părintele Bucică plânge după gratii şi susţine că nu e vinovat. “Clientul meu a căzut în plasă. Dumnealui, pe lângă faptul că este preot, face şi taximetrie. Crezând că îşi desfăşoară această activitate, primea diferite solicitări de la clienţi mai vechi sau mai noi şi ridica anumite sume de bani de la Poştă, sub diverse pretexte. Practic, el nu cunoştea provenienţa banilor”, a declarat avocatul său, Liviu Cristescu. Acuzatul slujea de patru ani la Catedrala Arhiepiscopală Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, din Constanţa.

 

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/preotul-traficant-plange-dupa-gratii-434500.html

Lasati un raspuns