Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Vampir in realitate: Un barbat din Turcia este dependent de sange

 Medicii din Turcia nu situ cum sa trateze un barbat de 23 de ani care a declarat ca nevoia lui de sange este la fel de importanta precum nevoia de oxigen.

Barbatul a inceput prin a-si consuma propriul sange, pe care il obtinea taindu-si bratele si pieptul, colectand apoi sangele intr-un pahar. Pe masura ce dependenta sa a crescut,a simtit nevoia sa bea sange de la alte persoane.

Barbatul a fost arestat de mai multe ori dupa ce a injunghiat sau a muscat oameni pentru a le bea sangele, scrie livescience.com.

Conform psihiatrilor care i-au analizat cazul, o serie de evenimente traumatice din viata sa ar fi putut declansa aceasta criza: fiiica sa de patru luni s-a imbolnavit si a decedat, a fost martor la uciderea unchiului sau si a mai asistat la o alta crima in care “unul dintre prietenii sai a taiat penisul si capul victimei”, au relatat doctorii.

Doctorii de la Spitalul Militar Denizli i-au pus in cele din urma diagnosticul de sindrom al personalitatii disociative, stres post-traumatic si depresie cronica.

 

Sursa: http://www.9am.ro/stiri/Incredibil/239400/vampir-in-realitate-un-barbat-din-turcia-este-dependent-de-sange.html

Lasati un raspuns