Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Conferinta Klaus Kenneth la Hamburg

Parohia “Sf. Ioan Botezatorul” din Hamburg va gazdui o conferinta cu autorul ortodox elvetian Klaus Kenneth. Conferinta va avea loc sambata, 16 februarie 2013, incepand cu ora 19:00, la Biserica St. Gabriel (Niekampsweg 24, 22523 Hamburg – Eidelstedt).
Klaus Kenneth, un elvetian de origine germana nascut catolic si care a cautat Adevarul aproape epuizand religiile lumii, a ajuns sa il cunoasca atunci cand l-a intalnit pe parintele Sofronie Saharov de la Essex, ucenicul Sfantului Siluan Athonitul. Kenneth a scris povestea peregrinarilor sale in volumul “2.000.000 de kilometri in cautarea adevarului” si, desi aflat acum aproape de varsta de 70 de ani, el continua sa calatoreasca si sa conferentieze, acum insa pentru a marturisi Adevarul gasit. Mai multe informatii despre viata si cartile sale gasiti aici.
A doua zi dupa conferinta, duminica (17 februarie), Klaus Kenneth va participa la Sfanta Liturghie care se va sluji in cadrul Parohiei (adresa este aceeasi) incepand cu ora 10:00.

 

Toti cei dornici sa participe la eveniment sunt invitati, cu rugamintea sa isi confirme participarea. In acest sens, doritorii sunt rugati sa ia legatura cu Parintele Vlad-Cristian Manolache la adresa de e-mail vlad_cristianm@yahoo.com.

Lasati un raspuns