Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Vezi ce cadou a primit Băse de la Papa Benedict

Aflat în vizită la Papa Benedict al XVI-lea, Băsescu a primit de la acesta un cadou valoros- o medalie aniversară. Întrevederea dintre aceştia doi are o însemnătate mai mare cu cât Suveranul Pontif a decis că va renunţa la funcţia sa.

Băsescu i-a mulţumit Papei Benedict pentru că a acceptat să-l primească în această vizită şi i-a amintit de momentul vizitei anterioare pe care acesta a făcut-o la Vatican, în septembrie 2008, când l-a vizitat la reşedinţa vară de la Castelul Gandolfo. La finalul întrevederii din biblioteca privată a Suveranului Pontif, preşedintele Traian Băsescu i-a înmânat Papei Benedict cadoul său, un tetraevangheliar apărut în 2008, arătând că această carte este importantă pentru religia ortodoxă din România, fiind lucrată sub supravegherea Patriarhiei. “Este un cadou extraordinar, mulţumesc. Cadoul meu este ceva mai mic”, a răspuns Papa Benedict, care i-a oferit preşedintelui Băsescu o medalie aniversară a pontificatului său.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/vezi-ce-cadou-a-primit-base-de-la-papa-benedict-435260.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns