Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

România este atacată cu puterile magiei moderne

Academia Militară a găzduit joi o sesiune dedicată unei teme ieşite din comun în ceea ce priveşte apărarea naţională: tehnicile militare paranormale de atac şi apărare în arta războiului contemporan, respectiv, în atacuri infoenergetice şi informaţionale.

Acest lucru înseamnă că vrăjile, magia, blestemele şi tot ce ţine de zona paranormalului au fost luate foarte în serios de marile puteri militare în ultimii 100 de ani. Pe scurt, s-a ajuns la concluzia că un blestem, de pildă, este o încărcătură energetică negativă care, direcţionată spre o ţintă umană precisă, îi poate provoca un rău. Deci toate poveştile legate de magie, vrăjitorie, paranormal etc. sunt, de fapt, adevărate. În timp s-au creat chiar şi aparate, numite psihotronice, care emit asemenea energii malefice, un fel de blesteme ale secolului XXI. De asemenea, s-a inventat şi antidotul. Există alte aparate care oferă protecţie împotriva, să zicem aşa, “deochiului” psihotronic.

“Au fost prezentate 40 de lucrări de-spre cercetările actuale în acest domeniu. Concluzia a fost că România, la nivelul instituţiilor, dar şi al populaţiei, este în acest moment ţinta unor atacuri psihotronice, atât din interiorul, cât şi din exteriorul ţării şi este neprotejată”, ne-a explicat general de brigadă dr. Emil Străinu (foto), conducătorul sesiunii, alături de col. (r) profesor universitar dr. Constantin Teodorescu.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/romania-este-atacata-cu-puterile-magiei-moderne-435342.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns