Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Următorul PAPĂ va aduce SFÂRŞITUL LUMII. Află care este PROFEŢIA care a ÎNGROZIT OMENIREA

Papa Benedict al XVI-lea a anunţat că pe 28 februarie va renunţa la poziţia sa, astfel că un nou Papă, cel de-al 112-lea din istorie, urmează să fie ales.

Vestea aduce multă spaimă, pe lângă unda de şoc resimţită în toată lumea creştină, şi asta pentru că profeţiile Sfântului Malachia, un fost preot irlandez, arată că cel de-al 112-lea Papă ar fi ultimul înainte de sfârşitul lumii.

Papa Benedict al XVI-lea a fost cel de-al 111-lea urmaş al Sfântului Petru pe scaunul Vaticanului şi tocmai a anunţat că se retrage, iar temerile sunt mari.

Potrivit lui Malachia, ultimul papă va fi “Petre Romanul”, după care “oraşul de pe cele şapte coline va fi distrus iar Judecătorul groaznic va decide soarta oamenilor”. Favorit la scaunul Vaticanului este în acest moment, Arhiepiscopul de culoare, din Ghana, Peter Turkson, preşedinte al Conciliului Pontifical pentru Justiţie şi Pace, informează rtv.net.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/papa-benedict-a-demisionat-profetii-sfantul-malachia-sfarsitul-lumii-435506.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns