Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Verdict HALUCINANT al medicilor în cazul unei tinere: Era gravidă cu O FANTOMĂ

Un caz halucinant zguduie lumea medicală. Bebeluşul unei femei pare a fi dispărut pur şi simplu din burta ei, în timpul sarcinii. Teoria medicilor este uluitoare.

O tânără de doar 19 ani din Brazilia susţine că medicii i-au furat copilul din burtă după 38 de săptămâni de sarcină.

Femeia şi-a făcut test de sarcină şi acesta i-a confirmat aşteptările, chiar era gravidă. Ea s-a mutat împreună cu prietenul ei după ce a aflat că este însărcinată, ba chiar au hotărât ce nume să îi pună.

Mai mult, femeia a fost la control medical şi a efectuat mai multe ecografii.

La un moment dat, în luna decembrie a anului trecut, femeia a resimţit dureri puternice în zona abdomenului aşa că a mers la spital. Acolo medicii au diagnosticat-o cu separare prematură a placentei. Tatăl copilului a susţinut că doreşte să asiste la eventuala naştere însă medicii au refuzat.

Pacienta a fost transportată într-un alt salon unde a fost efectuată o operaţie cezariană, doar că medicii au constatat că nu este niciun copil în burta fetei.

După ce tânăra a făcut scandal, medicii au declarat că aberează şi că sarcina ei a fost una psihologică. Ba mai mult, au ironizat-o spunând că femeia a fost probabil gravidă cu o stafie.

Familia fetei a angajat un avocat şi intenţionează să dea în judecată spitalul şi medicii.

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/verdict-halucinant-al-medicilor-in-cazul-unei-tinere-era-gravida-cu-o-fantoma-1024197.html

Lasati un raspuns