Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ce face o femeie de 91 de ani pentru ultima dorinta a sotului?

Romantism dincolo de moarte.

Cât de departe ai merge pentru a-ţi îndeplini promisiunea făcută persoanei pe care ai iubit-o cel mai mult? O femeie de 91 de ani din Washington e dispusă să facă orice pentru ca ultima dorinţă a soţului său, Joe, care şi-a dorit să fie înmormântat, nu incinerat.

Elsie Smith, din Arlington, statul Washington, a rămas cu 9 dolari după moartea soţului său, Joe, după ce în ultimii doi ani toate economiile celor doi s-au dus pe tratamentul foarte scump pentru Alzheimer-ul de care acesta suferea. Acum femeia şi-a vândut tot ce avea, inclusiv casa în care locuia, pentru a-i putea plăti înmormântarea soţului său, aproximativ 3000 de dolari. Cei doi nu mai au rude sau prieteni rămaşi în viaţă şi care i-ar ajuta, aşa că, la o vârstă înaintată, Elsie Smith e nevoită să se descurce singură.

La 91 de ani, femeia spune că a avut o viaţă nefericită până acum 46 de ani, când şi-a întâlnit soţul. “L-am iubit pe bărbatul meu mai mult decât pe oricine în toată lumea asta”, spune bătrâna, citată de komonews.com.

Femeia a fost nevoită să se mute într-un azil de bătrâni.

Sursa: http://www.realitatea.net/romantism-dincolo-de-moarte-ce-face-o-femeie-de-91-de-ani-pentru-ultima-dorinta-a-sotului_1116167.html#ixzz2LL5wHtJD?utm_source=Kudika&utm_medium=articol&utm_campaign=Parteneriat%2BIC

Lasati un raspuns