Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Înmormântarea lui Sechelariu a paralizat Bacăul | FOTO

Peste 7.000 de oameni s-au strâns, ieri, în Bacău, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Dumitru Sechelariu, fost primar al oraşului, care s-a stins sâmbătă, la o clinică din Viena, în urma unor afecţiuni grave.

Familia, prieteni, autorităţi locale şi chiar şi vedete au ţinut ieri să-şi ia adio de la Dumitru Sechelariu, un personaj controversat pe scena politică, dar iubit de băcăuani. Trupul neînsufleţit al fostului primar al oraşului Bacău a fost dus la capela din cimitir, unde s-a oficiat slujba. Din convoi au făcut parte zeci de maşini de teren, limuzine, dar şi patru autobuze de la firma lui Sechelariu, Transport Public, cortegiul paralizând tot centrul oraşului timp de câteva ore. Sicriul a fost dus pe umeri de oameni importanţi din conducerea judeţului, cărora, din când în când, le-a mai dat o mână de ajutor şi Gigi Becali, venit şi el să-i aducă un ultim omagiu fostului patron de la FCM Bacău.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/dumitru-sechelariu-inmormantat-bacau-435846.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns