Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

SUPERSTIŢII, BLESTEME ŞI MORŢI! Ce se ascunde într-o oglindă găsită la gunoi

Există tot felul de superstiţii şi obiceiuri referitoare le oglinzi, care îţi pot da fiori. Şi la noi se spune că morţii nu e bine să se reflecte în oglinzi, deoarece li se prinde sufletul în acestea. La fel, se mai spune că ele ar absorbi lucrurile rele şi malefice.

Doi tineri din Anglia au simţit-o pe pielea lor. Joseph Birch şi iubita lui au găsit acum câteva luni o oglindă foarte frumoasă, în stare aproape perfectă, la tomberonul de gunoi. Au luat-o acasă, bucuroşi că pot pune ceva deosebit pe perete.

Din păcate, fericirea lor a durat puţin, deoarece la scurt timp au început să aibă numai ghinioane, să se trezească noaptea simţind tot felul de dureri şi găseau pe corp tot felul de zgârieturi. Mai mult, visau lucruri groaznice şi parcă vedeau tot felul de umbre în casă.

Joseph a ajuns la concluzia că în casa în care a fost oglinda anterior s-au petrecut lucruri oribile. “Poate chiar a fost cineva ucis în faţa ei”, a declarat bărbatul din Londra, citat de cotidianul britanic Daily Mail.

Tânărul de 20 de ani şi iubita lui vor să scape de oglindă şi au scos-o la vânzare pe ebay, menţionând şi ce au păţit de când au pus-o pe perete.

Tu ce superstiţii cunoşti despre oglinzi?

 

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/oglinda-mort-blestem-cuplu-anglia-435782.html

Lasati un raspuns