Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Michael Jackson era MALEFIC! Află ce planuri a avut pentru fraţii săi

Michael Jackson a fost idolul a milioane de oameni, care i-au îndrăgit muzica, dar nu înseamnă că era neapărat un om bun.

Criticat pentru faptul că a apelat la tratamente excesive pentru a-şi albi pielea, acuzat de pedofilie, Michael a avut partea lui de lucruri rele, dar ce le-a făcut şi ce voia să le facă în continuare fraţilor săi nu are scuză.

Autorul Clive Davis a povestit în cartea sa, “Soundtrack of my life”, cât de malefic era Michael Jackson şi cum voia cu orice preţ să le distrugă carierele muzicale fraţilor săi. Rând pe rând, cum unul dintre aceştia se bucura de succes, Regele muzicii pop se chinuia să îi determine pe producători să nu le promoveze single-urile sau albumele. Mai mult, la un moment dat, când Jermaine a început să lucreze cu Babyface, Michael a intervenit şi le-a dat atât de multă treabă celor de acolo, astfel încât să nu se mai poată ocupa de fratele său.

Din păcate, influenţa lui a dus la stagnarea carierelor muzicale ale lui Jermaine şi ale surorilor sale  Rebbe şi LaToya. Totuşi, Janet a urcat foarte repede foarte sus, astfel încât Michael nu a mai putut să îi facă vreun rău.

 

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/michael-jackson-saboteaza-frati-435904.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns