Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Unul dintre preotii prezenti la funeraliile lui Dumitru Sechelariu, suspendat pentru 20 de zile

Moartea lui Dumitru Sechelariu are ecou si la o saptamana dupa funeralii. Un preot care s-a aflat in fruntea cortegiului a fost instiintat de superiorii ca l-au suspendat pentru 20 de zile, asa ca pana atunci nu mai are dreptul de a sluji.

Lui Gabriel Iulian Ichim, preot la Jandarmeria Bacau, i s-a reprosat ca la funeraliile fostului primar al orasului a ales sa mearga pe jos, inaintea masinii mortuare, asta desi administratia locala nu eliberase o autorizatie in acest sens.

In fruntea cortegiului s-au aflat si alte fete bisericesti insa se pare ca preotul militar ar fi fost primul care a refuzat sa se urce intr-o masina.

Decizia luata impotriva prelatului de catre sefii din Arhiepiscopia Romanului a fost motivata si de faptul ca acesta a incalcat protocolul stabilit special in ceea ce priveste funeraliile lui Dumitru Sechelariu.

Mai precis, preotul Ichim nu ar fi trebuit sa faca parte din soborul ce a oficiat slujba de inmormantare. Asa se face ca timp de 20 de zile el nu va putea sluji in biserica, dar va putea face actiuni de conslierie pentru jandarmi.

Lasati un raspuns