Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Super-eroii din X-Men ar putea deveni realitate în 30 de ani

O generaţie de super-oameni modificaţi genetic, precum cei din benzile desenate X-Men, ar putea fi printre noi până în 2045, potrivit unui raport al Ministerului Apărării din Marea Britanie.

Noile descoperiri din domeniul geneticii ar putea ajuta oamenii să capete puteri mutante, precum cele ale personajelor din benzile desenate şi din filmul X-Men, Wolverine, Cyclops şi Storm.

Development Concepts and Doctrine Centre de la Ministerul Apărării a avertizat, însă, că, dacă descoperirile genetice nu vor fi răspândite în mod egal în societate, ar putea apărea inegalitatea genetică, scrie The Sun, care a obţinut informaţiile de la Minister.

“Dezvoltarea tehnologiei genetice ar putea duce la crearea unei clase de oameni superiori din punct de vedere genetic până în 2045. Augmentarea umană se va dezvolta în următorii 30 de ani. Discuţiile au subliniat faptul că progresul din biologie, răspândit în mod inegal în societate, ar putea genera inegalitate genetică”, au declarat experţii de la Ministerul Apărării, în cadrul unui summmit desfăşurat în Marea Britanie care avea drept scop elaborarea unor previziuni despre viitor.

X-Men este o echipă de super-eroi mutanţi, creată de scriitorul Stan Lee şi de artistul Jack Kirby, care a apărut pentru prima dată în Marvel Comics în 1963.

Sursa: http://www.rtv.net/super-eroii-din-x-men-ar-putea-deveni-realitate-in-30-de-ani_68092.html

Lasati un raspuns