Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Extratereştrii ne-au salvat de Apocalipsă?

Meteoritul care s-a prăbuşit în Chelyabinsk a fost lovit de un OZN , care l-a făcut să explodeze deasupra Uralilor

Ipoteză şocantă! Meteoritul care a căzut în Rusia ar fi putut devasta planeta, dacă un obiect zburător neidentificat, posibil de provenienţă extraterestră, nu l-ar fi lovit pentru a diminua efectele sale distrugătoare.

Pe baza analizelor care s-au făcut asupra imaginilor în care se poate observa roca spaţială ce a explodat deasupra oraşului Chelyabinsk din Rusia s-a ajuns la concluzii terifiante.

OZN-ul se apropie de meteorit…

Meteoritul ar fi putut produce un dezastru pe planeta noastră, dacă nu ar fi fost lovit de un obiect zburător neidentificat, care l-a făcut să explodeze înainte de a ajunge pe Terra.

…trece prin el…

Entuziaştii care cred cu tărie în OZN-uri susţin această teorie, insistând că un mic obiect zburător neidentificat ar fi intrat în coliziune cu meteoritul pe parcursul traiectoriei sale în atmosferă. În urma exploziei care s-a produs după ciocnirea lor, unda de şoc a distrus 100.000 de metri pătraţi de sticlă, peste 3.000 de clădiri din Chelyabinsk fiind afectate.

…corpul ceresc explodează

Aproximativ 1.100 de persoane au solicitat îngrijiri medicale, 48 fiind spitalizate.

Cele mai multe vătămări au fost provocate de cioburile de sticlă. Deja au apărut dezbateri aprinse pe Internet privitoare la teoria că am fi fost salvaţi de la Apocalipsă de un OZN. Scafandrii au localizat bucăţi din meteorit în Lacul Chebarkul din regiunea Chelyabinsk.

Meteoritul zbura cu 35.000 km/h

Fragmente din meteorit au fost găsite în Lacul Chebarkul

Meteoritul a explodat în atmosferă deasupra oraşului rus Chelyabinsk din Rusia, la 15 februarie 2013. Roca spaţială avea dimensiunile unui autobuz şi greutatea de circa 7.000 de tone şi a explodat cu forţa a 30 de bombe nucleare de la Hiroshima. Meteroritul s-a deplasat cu 35.000 km/h, de 10 ori mai rapid ca un glonţ de puşcă. În aceeaşi zi, pe lângă Terra a trecut la distanţa de 27.700 de km asteroidul 2012 DA14 care avea masa de 180.000 de tone şi diametrul de 50 de metri.

 

Sursa: http://www.click.ro/news/extern/meteorit-rusia-ozn-apocalipsa-extraterestri-ipoteza-planeta_0_1569443119.html

Lasati un raspuns