Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cătălin Botezatu, DEZVĂLUIRI ULUITOARE: “Am făcut ritualuri şamanice. Am luat ciuperci halucinogene”

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri uluitoare despre practicile la care a acceptat să se supună pentru ca, spune el, să atingă iluminarea. Designerul a mărturisit că este adept al budismului de multă vreme.

“Am reuşit să ating Nirvana, demult, la Bâlea Lac. Îmi doresc să mă perfecţionez şi să îmi găsesesc propria linişte. Aş renunţa la plăcerile lumeşti, pentru că atunci găseşti altfel de plăceri, mai presus.Gândurile mele negre vin tot timpul, dar să le alung prin tehnicile minţii. Stările de cădere, depresiile te duc către starea asta. Nu sunt la nivelul la care să mă eliberez de tot, e foarte greu după ce trăieşti în lumea în care trăiesc eu”, a explicat designerul la “Poveştiri adevărate”, citat de cancan.ro.

Designerul a explicat şi că a luat parte la cel mai periculos ritual:

“Am făcut ritualul şamanilor, după ce am băut ciupercile acelea halucinogene, prin care treci în cealaltă stare, în altă dimensiune, în altă lume. Şamanii îţi interzic să vorbeşti despre ce se vede acolo, dar e total diferit de ceea ce se crede”, a povestit Botezatu.

Sursa: http://www.realitatea.net/catalin-botezatu-dezvaluiri-uluitoare-am-facut-ritualuri-samanice-am-luat-ciuperci-halucinogene_1129315.html

Lasati un raspuns