Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Nici nu a fost ales încă şi VIITORUL PAPĂ se confruntă cu PROTESTE! Vezi ce i-a SCOS DIN MINŢI pe credincioşi

Conclavul pentru desemnarea viitorului papă va începe marţi 12 martie, însă până atunci Vaticanul se confruntă deja cu proteste generate de hainele pe care viitorul Pontif le va purta.

Casa Gammarelli, care îmbracă suveranii pontifi încă din secolul al XVIII-lea, a pregătit deja trei ţinute complete, de mărimi diferite, pentru viitorul papă, deşi nimeni nu cunoaşte identitatea cardinalului care îl va înlocui pe Benedict al XVI-lea, iar aceste ţinute au fost expuse la Vatican.

Cele trei rânduri de haine, confecţionate pentru a corespunde mărimilor “mică”, “medie” şi “mare”, sunt expuse, începând de luni dimineaţă, în vitrina discretului atelier Gammarelli de pe strada Santa Chiara, de la numărul 34, la doi paşi de Panteon.

“Pentru acest conclav, am pregătit trei rânduri de veşminte ecleziastice albe, din lână, asortate cu o pelerină din catifea roşie, bordată cu blană albă, pentru că suntem încă în sezonul de iarnă, o etolă, pantofi roşii şi o glugă”, a declarat Lorenzo Gammarelli, unul dintre administratorii prestigioasei case Annibale Gammarelli.

Şi tocmai aceste haine au stârnit protestele. Iubitorii animalelor au protestat în faţa magazinului împotriva folosirii blănii pentru veşmântul Papei. Protestatarii au arătat că nu mia sunt în Evul Mediu şi că Vaticanul ar trebui să dea un exemplu pentru protejarea mediului şi a animalelor sălbatice.

 

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/viitorul-papa-proteste-iubitorii-animale-438399.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns