Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

EUROVISION 2013 | Luminița Anghel: “Am fost atacată energetic! Forțe oculte mi-au afectat gâtul și capul!”

Cântăreața Luminița Anghel (44 ani) a fost în pericol să nu poată cânta corect la Eurovision 2013. Cel puțin asta susține artista, care spune că a fost victima unui atac energetic înainte de marea finală națională a concursului, desfășurată sâmbătă, la TVR.

“Am fost atacată energetic de forțe oculte. Mi-au atacat gâtul și capul!Am fost la biserică, dar m-am simțit în continuare rău. E timpul să ne obișnuim cu gândul că există și astfel de atacuri energetice”, a declarat Luminița Anghel pentru Libertatea.

Sâmbătă va fi ales reprezentantul României pentru Eurovision Song Contest de la Malmo, Suedia. Finala europeană va putea fi urmărită la TVR pe 18 mai. Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi -Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006).

 

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/eurovision-2013-luminita-anghel-atacata-energetic-forte-oculte-afectat-gatul-capul-438476.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns