Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Poză premonitorie sau coincidenţă stranie? O maşină roşie precum cea de pe tricou i-a adus moartea Laurei Stoica!

Laura Stoica nu mai e printre noi de şapte ani. Firul vieţii i-a fost curmat brusc pe 9 martie 2006, de un şofer neexperimentat, în vârstă de 22 de ani, care conducea haotic o Dacie papuc de culoare roşie. În urma izbiturii violente, autoturismul în care se aflau solista – gravidă în trei luni – şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu, a fost aruncat într-un şanţ, în apropierea localităţii Urziceni. Valentina Bălaşa, prietenă bună cu Laura, ne-a povestit amănunte cutremurătoare din ultimele luni de viaţă ale cântăreţei.

Valentina, nora regretatului pictor Sabin Bălaşa, a trăit alături de Laura Stoica multe momente frumoase. “Înainte cu o lună de accident, Laura m-a sunat să mă anunţe că este însărcinată şi că vrea să sărbătorească alături de toţi prietenii ei, acasă, la o prăjitură făcută de ea. Era în al nouălea cer, mai ales că programase şi nunta cu iubitul ei, chitaristul Cristian Mărgescu. Ne-am distrat, am păstrat şi acum poza de la acea petrecere. Laura nu a avut multe prietene, se înţelegea mai bine cu bărbaţii, dar noi două am fost apropiate”, ne-a povestit Valentina. Atunci, cântăreţei îi mergea excelent şi pe plan profesional. Pregătea o revenire spectaculoasă, cu albumul intitulat “Laura Stoica s-a schimbat”. Un album pentru coperta căruia a pozat îmbrăcată într- un tricou pe care era imprimată imaginea unei maşini roşii. Straniu şi tulburător, căci tocmai o maşină roşie a ucis- o pe 9 martie 2006! La fel de ciudat e că solista îşi adora autoturismul propriu şi tocmai în el şi-a dat ultima suflare. “Laura îşi iubea la nebunie maşina, un Renault Clio, care s-a transformat într-un morman de fiare în accident. O alinta «păpuşica », «bombonica », îi râdeau ochii când o privea! Nu bănuia că în ea îşi va da ultima suflare”, ne-a mai povestit, tristă, Valentina.

Iat-o pe Laura Stoica (a doua din stânga) la ultima ei petrecere, cea la care şi-a anunţat prietenii că urmează să devină mămică

După înmormântarea prietenei sale, tânăra ne-a mărturisit că a visat-o adesea pe Laura: “Trebuia să merg la un casting pentru o reclamă, iar cu o seară înainte am visat-o, era în juriu. Mi-a făcut un semn aprobator din cap. M-am trezit încrezătoare şi am luat examenul fără probleme. Cred că Laurei îi este bine acolo unde e. Păcat că a murit şi, odată cu ea, s-a stins şi pruncul pe care îl purta în pântece”.

Rudele i-au făcut deja pomana de şapte ani

foto: Dan Bistrițeanu

Mormântul Laurei Stoica din Cimitirul Bellu era ieri acoperit de buchete şi coroane de flori proaspete, semn că oamenii dragi ei n-au uitat-o şi au făcut, cum este creştineşte, pomana de şapte ani de la moartea ei. Lângă cântăreaţă este înmormântat Cristian Mărgescu, cel care i-a fost iubit şi urma să devină tatăl copilului ei… (Florian Gheorghe)

Cei cu care a cântat o plâng şi acum

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/poza-premonitorie-sau-coincidenta-stranie-o-masina-rosie-precum-cea-de-pe-tricou-i-a-adus-moartea-laurei-stoica-438445.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns