Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Sacrificiile vedetelor pentru religie

Sunt foarte multe vedete care şi-au schimbat religia, însă unele dintre ele au dus credinţa la extrem şi au fost de acord să facă sacrificii pentru a putea fi considerate demne de face parte din “cultul” respectiv.

Drew Barrymore, fără tatuaje
Pentru că în iudaism tatuajele sunt interzise, actriţa Drew Barrymore a hotărât că este de acord să treacă printr-o intervenţie chirurgicală dureroasă pentru a-şi înlătura desenele permanente de pe corp. Actriţa este ferm convinsă că doreşte să se convertească la această religie şi este dispusă la orice sacrificiu pentru a trece la credinţa soţului său.

Din păcate pentru Drew, cunoscută în trecut pentru reputaţia sa de “rebelă”, numărul tatuajelor nu este foarte mic, astfel încât va fi nevoită să treacă prin şase astfel de intervenţii.

Tot pentru religie, Drew şi-a propus să se cuminţească şi să devină o mamă exemplu pentru fiica sa, care va fi crescută tot în credinţa iudaică.

„S-a maturizat şi acum a devenit conservatoare”, a declarat un apropiat al vedetei.

Madonna renunţă la concerte
Madonna, adeptă Kabbalah, a renunţat, în urmă cu câţiva ani, să mai susţină concerte în serile de vineri (vinerea este ziua de odihnă în Kabbalah) şi chiar s-a certat cu o bună prietenă de-a sa, Debi Mazar, din cauză că aceasta nu-i împărtăşea ideile şi nu dorea să se convertească la Kabbalah.

Cântăreaţa a fost chiar de acord să introducă unele simboluri ale acestei credinţe în videoclipurile sale, cum ar fi filacterele (bucăţi de pergament cu versete din Biblie, purtate ca talisman de vechii evrei).

Tom Cruise şi obsesia pentru scientologie
Tom Cruise şi-a sacrificat întreaga viaţă de familie, despre acesta existând informaţii conform cărora ar fi dus la extrem credinţa sa în scientologie, iar regulile impuse de acest cult l-au împiedicat să ducă o viaţă normală.

Mai mult decât atât, se presupune chiar că actorul nu şi-ar fi ales partenera de viaţă după propriile gusturi, ci i-ar fi fost impusă, aceasta îndeplinind toate regulile unei soţii perfecte. Problemele se pare că au început să apară când actriţa, conform informaţiilor din presa internaţională, a încetat să mai asiste la “clasele” de scientologie timp de un an, înainte de divorţul de Tom Cruise.

Într-un interviu realizat în 2005, Katie se declara însă încântată de religia soţului său, iar gurile rele susţin că aceste afirmaţii i-au fost impuse: “Este foarte interesant. Am început să merg la nişte cursuri [de scientologie] şi chiar îmi place. Cred că mă ajută foarte mult. Ceea ce îmi place cel mai mult este că  nu trebuie să-ţi schimbi religia pentru a fi scientolog. Poţi fi catolic scientolog sau evreu scientolog”.

Lucrurile s-au schimbat însă foarte mult de atunci, iar apropiaţii cuplului au declarat că ceea ce trăia Katie era cu adevărat înfricoşător, din cauza obsesiei soţului său pentru această mişcare religioasă şi regulilor zilnice ce trebuiau îndeplinite cu stricteţe.

Ashton Kutcher şi Demi Moore
Despre Ashton Kutcher şi Demi Moore se presupune că plecau foarte des în călătorii spirituale şi donau foarte mulţi bani către Kabbalah Center din Los Angeles.

„Cred că studiul iudaismului mistic este foarte interesant şi învăţămintele fac parte dintr-o altă lume despre care nici măcar nu ştiam că există. Întâlnirile chiar îţi dau o stare pozitivă tot restul săptămânii”, a declarat Ashton.

 

Sursa: http://www.one.ro/lifestyle/people-party/sacrificiile-vedetelor-pentru-religie-10655835

Lasati un raspuns