Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Fantome: Care sunt cele mai bântuite locuri din lume

Spirite, fantome şi strigoi, toate ne intrigă şi ne fac viaţa mai interesantă atunci când încercăm să le contactăm lumea misterioasă. Unele locuri din lume sunt cunoscute pentru activităţile paranormale şi fantomele care bântuie prin zonă. Iată care sunt cele mai bântuite locuri din lume.

Castelul Berry Pomeroy din Anglia

Sunt mai multe legende care leagă castelul, construit în secolul 14, de fenomene paranormale şi apariţii misterioase. Cele mai cunoscute sunt Doamna în Alb şi Doamna Albastră.

Doamna în Alb este fantoma lui Margaret Pomeroy, stăpâna domeniului, care ar fi murit de foame închisă în temniţa castelului de sora ei geloasă.

Doamna Albastră este o fantomă ca un abur albastru care atrage oamenii prin anumite ruine ale castelului. Este o idee foarte proastă să o urmezi, spun localnicii.

Hotelul Dimplomat din Filipine

Fost spital în vremuri de război, hotelul este unul dintre cele mai populate cu fantome hoteluri din lume. Majoritatea turiştilor care au avut curaj să doarmă o noapte în acest loc au povestit că au auzit tot felul de sunete, au auzit uşi trântite, ţipete şi chiar explozii îndepărtate.

Se spune că mulţi soldaţi pacienţi au murit aici deşi se aşteptau să supravieţuiască, ceea ce i-a făcut să se întoarcă sub formă de spirite în locul unde şi-au pierdut viaţa.

Tunelul Ţipetelor de lângă Cascada Niagara

Una dintre cele mai vechi legende legate de Cascada Niagara, cea a tunelului ţipetelor spune că pe vremuri exista o fermă în apropiere.

Aceasta ar fi luat foc într-o noapte şi o fetiţă ar fi fugit în flăcări încercând să scape prin tunel, dar a murit la mijlocul lui. O altă variantă vorbeşte despre o fetiţă ucisă de tatăl ei, care i-a dat foc după ce a pierdut custodia copiiilor în faţa mamei acestora.

O a treia variantă vorbeşte despre o fată violată în tunel, al cărei trup ar fi fost ars ca să nu se găsească destule probe împotriva criminalului. Oricum ar fi, localnicii spun că dacă te duci în tunel cu un chibrit sau brichetă, flacăra se va stinge şi atunci vei auzi ţipetele fetei.

Plaja Changi din Singapore

Plaja Changi a folosit drept platou de tortură şi execuţie pentru armata japoneză, în timpul celui de-al doilea război mondial. Mii de chinezi au murit pe această plajă din Singapore, fiind bănuiţi că sunt anti-japonezi.

Acum, localnicii se plâng că aud plânsete şi ţipete, văd capete de chinezi pluting deasupra nisipului şi uneori văd chiar umbre sau siluete, fantome ale unor bărbaţi care se plimbă de-a lungul plajei. Cel mai oribil este că aceste fantome lasă dâre de sânge pe nisip şi sapă gropi asemănătoare unor morminte.

Sursa: http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/fantome-paranormal-cele-mai-bantuite-locuri-lume-31220/pagina/1.html

Lasati un raspuns