Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

MIRACOLUL din timpul ALEGERII noului PAPĂ! Un ÎNGER a apărut pe cer în momentul ANUNȚULUI!

Alegerea noului Papă, cardinalul argentinian Jorge Bergoglio, a fost privită cu ochi buni de cei peste un miliard de catolici, nu doar datorită bunului renume al lui Francisc, dar și a unor semne care sunt considerate de credincioși … divine.

Dacă la Vatican, înainte de marele anunț, un pescăruș s-a așezat pe coșul Capelei Sixtine, iar ploaia s-a oprit la Roma în momentul în care numele lui Bergolglio a fost rostit, și în Statele Unite a avut loc o ”minune”.

Conform unor jurnaliști din Florida, pe cerul Floridei a apărut o siluetă în formă de înger, în timp ce la Vatican enoriașii își priveau noul lider. Forma de culoare roz, ”îmbrăcată” parcă într-un halo a născut vii controverse. În timp ce unii susțin că ar fi vorba chiar de un mesager al Domnului, alții cred că este o Pasăre Phoenix, datorită culorii incandescente, iar scepticii spun că nu este decât … un simplu nor.

Cine este Papa Francisc?

Jorge Mario Bergoglio are 76 de ani şi este de origine argentiniană. Din 1998, Jorge Mario Bergoglio a fost Arhiepiscop de Buenos Aires, fiind numit cardinal în 2001.
Este vorba de primul papă care provine din afara Europei şi de primul iezuit care devine Suveran Pontif.
În prima declaraţie pe care acesta a făcut-o de la balconul bazilicii Sfântul Petru, Francisc I i-a mulţumit predecesorului său, Benedict al XVI-lea.
“Cardinalii au venit să mă caute la capătul lumii”, a declarat noul Suveran Pontif, după care a rostit rugăciunea “Tatăl nostru” şi a binecuvântat mulţimea adunată în Piaţa San Pietro.
Francisc I a lansat un apel la “fraternitate” şi “prietenie” în cadrul Bisericii.
Francisc I este cel de-al 266-lea Suvern Pontif şi alegerea lui pune capăt celor patru săptămâni agitate, care au început odată cu anunţul-surpriză, din 11 februarie, privind retragerea Papei Benedict al XVI-lea la vârsta de 85 de ani.
Începând de marţi, cardinalii au fost izolaţi de restul lumii, rămânând fără telefoane mobile şi având interdicţia absolută să comunice cu cineva de afară. Ei au fost găzduiţi la reşedinţa Sfânta Marta, un fost ospiciu situat în spatele Bazilicii Sfântul Petru şi l-au ales pe noul Pontif după cinci runde de vot.
Mii de persoane se îndreaptă către Piaţa Sf. Petru, cu steaguri. Lumea se îmbrăţişează pe străzi şi strigă “Trăiască noul Papă!”
Potrivit presei italiene, Papa emerit, Joseph Ratzinger, retras la reşedinţa de vară de la Castel Gandolfo, la sud de Roma, a urmărit la postul de televiziune al Vaticanului transmisia ceremoniilor de la care a lipsit.

 

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/miracol-papa-francisc-anunt-papa-ales-inger-cer-forma-nor-439219.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns