Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ce a fost sfătuit tatăl Micăi să facă cu coroanele, pentru a nu fi furate

Michaela Niculescu, iubită de întreaga ţară pentru rolul din “Abracadabra”, a fost petrecută ieri, pe ultimul drum, de colegi şi de rude. Inima Micăi a încetat să mai bată joi, la doar 31 de ani, când blonda cu ochii ca marea a pierdut bătălia cu o gravă boală de ficat: ciroză.

Sute de români, impresionaţi de decesul prematur al actriţei Michaela Niculescu, au venit ieri pentru a-i aduce un ultim omagiu la Cimitirul Andronache, unde regretata actriţă a fost înhumată în cavoul familiei.

Îmbrăcată în rochie albă, de mireasă, conform tradiţiei, căci a murit necununată, Mica părea că doarme.

Tatăl ei, Toni, era distrus de durere şi cu greu s-a despărţit de unica sa fată, care, atât cât a trăit, a reprezentat lumina ochilor lui. Acesta şi-a dorit să o mai vadă încă o dată, aşa că a ridicat capacul coşciugului, a spus câteva cuvinte, numai de el ştiute, şi a mângâiat-o cu blândeţe pe creştet.

Aproape toţi actorii care au jucat alături de Michaela în “Abracadabra” au plâns, ţinând în mână lumânări şi flori. Nu a lipsit nici Marian Râlea sau Magicianul, cum îl ştiu toţi, care, pe parcursul filmărilor de acum 15 ani, ale celebrei emisiuni, i-a fost acesteia ca un al doilea tată.

După înmormântarea Micăi, tatăl ei, Toni, a fost sfătuit de administratorul cimitirului să stropească zecile de coroane cu motorină, pentru a nu se trezi fără ele, peste noapte.

(foto: Dan Bistriţeanu)

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/mica-inmormantare-coroane-cimitir-439519.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns