Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

IMAGINI CUTREMURĂTOARE | Durere mai mare nu există! Părinţii Micăi, la înmormântare | FOTO

Michaela Niculescu sau Mica de la “Abracadabra”, cum o ştie toată lumea, a murit joi după amiază, la Spitalul Fundeni.

Mica a fost îngropată duminică după-amiaza la cimitirul Andronache din Capitală, în prezenţa a sute de oameni, care au mers să-şi ia adio de la “prinţesa” Magicianului. La mormânt au fost depuse zeci de coroane de flori.

Tatăl Micăi, devastat de durere, nu s-a dezlipit de lângă sicriul fiicei lui, nici când acesta a fost coborât în groapă. Toni Niculescu a plâns în hohote, când s-a despărţit de “prinţesa” lui. La fel şi la părăsirea cimitirului.

Mama Micăi, distrusă şi ea de durere, a stat undeva mai în spate, pierdută parcă într-o altă lume.

Mica a fost înmormântată în rochie de mireasă.

Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producător în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT. Şi tocmai ăsta ar fi fost păcatul ei: munca titanică şi orele puţine de odihnă şi-ar fi pus amprenta pe sănătatatea tinerei. Fosta componentă a trupei “Abracadabra” a murit joi din pricina unei ciroze în stadiu avansat.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/mica-inmormantare-439493.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns