Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

SEMN DIVIN? Fenomen optic superb, la înmormântarea Micăi | FOTO

Mica a fost înmormântată astăzi în cimitirul Andronache din Capitală, iar în ultimele momente, când sicriul a fost coborât în mormânt, deasupra lui, razele soarelui au creat un fenomen optic spectaculos.

Fenomenul optic, cauzat de razele soarelui şi a obiectivului aparatului de fotografiat, pare un semn divin, de parcă Cerul ar fi primit-o cu braţele deschise pe cea care a fost Michaela Niculescu, pentru a locui de acum înainte printre îngeri, acolo sus, unde, după cum spunea şi Marian Râlea, pe “prinţesa de la Abracadabra o aşteaptă prinţul ei”.

Razele soarelui, care bat în nuanţe roşiatice, par să “urmărească” sicriul închis, în care se află trupul neînsufleţit al Micăi, în timp ce este manevrat de groparii care îl bagă în mormânt.

Fotografii: Dan Bistriţeanu

Fenomenul optic este cauza de razele soarelui, de lumina foarte puternică și poate să apară în funcție de poziția aparatului foto, față de acestea. Este o reflexie a luminii, între lentilele aparatului. În acest caz, lumina soarelui ”colorată” pare să ”îmbrățișeze! sicriul Micăi.

Cine a fost Mica?

Mica, pe numele real Michaela Niculescu (31 ani), a făcut parte din echipa “Abracadabra”  timp de 10 ani, începând din 1991. Ulterior, blonda a studiat la Oxford şi Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar.

Din nefericire, în urmă cu un an, Mica a fost diagnosticată cu ciroză în stadiu avansat și nu a spus nimănui despre suferința ei. Și-a văzut în continuare de activitățile profesionale și personale, însă corpul i-a cedat şi joi medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/inmormantare-mica-abracadabra-a-murit-439498.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns