Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

FOBIA TERIBILĂ A OANEI ZĂVORANU! Află ce O SPERIE DE MOARTE pe vedetă

O vezi la televizor în mare vervă, locvace şi puternică şi nu ţi-ai închipui că Oana Zăvoranu se poate teme de aşa ceva.

Şi totuşi… Oana se pare că are mari probleme atunci când trebuie să călătorească cu avionul. Mai ales pe distanţe lungi, cu ar fi un drum de nouă ore spre America. Potrivit ziarului Ring, Oana suferă de aerofobie – teama de a zbura. Din acest motiv, când petrece prea mult timp în avion, ea nu face parte din categoria oamenilor care se relaxează citind o carte sau vizionând un film, ci plânge şi se roagă să ajungă bine-mersi şi, evident, cât mai repede din nou cu picioarele pe pământ.

Vedeta şi-a călcat pe inimă de câteva ori, pentru a merge în America, însă călătoriile au fost anevoioase. Conform aceleiaşi surse, Oana ar fi făcut show în timpul unuia dintre drumuri. Aşezată la locul ei în avionul care de-abia decolase, Oana a făcut brusc un atac de panică şi a început să ceară insistent… să coboare! Evident, totuşi nu cu ajutorul paraşutei, ci… dorind ca avionul să facă drumul întors. A fost nevoie de multă putere de convingere atât din partea echipajului de zbor, cât şi din partea altor vedete care mergeau la New York cu acelaşi scop pentru ca Oana să se liniştească.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/fobia-oanei-zavoranu-afla-ce-o-sperie-teribil-pe-vedeta-439853.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns