Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Coreea de Nord amenință bazele americane. Se adeveresc prezicerile lui Nostradamus despre al Treilea Război Mondial?

Coreea de Nord a trecut la amenințări directe și a subliniat că va lovi bazele militare americane din Japonia şi din Insulele Guam, deranjată fiind de zborurile de antrenament ale bombardierelor americane de tip B-52 deasupra Coreii de Sud. Situația amintește de prezicerile lui Nostradamus care a avertizat că al Treilea Război Mondial va implica rasa galbenă. „Statele Unite nu ar trebui să uite că baza Andersen a forţelor aeriene americane din Insulele Guam, de unde decolează avioanele B-52, precum şi bazele navale de pe insula principală a Japoniei şi din Okinawa, se află toate în raza de acţiune a capacităţii noastre de lovituri cu precizie”, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei nord-coreene, citat de agenţia de stat KCNA, conform Agerpres. 

Washingtonul şi Seulul desfăşoară în sudul Peninsulei Coreene manevre militare comune, iar Phenianul a atras atenţia că va răspunde „viguros”, dacă antrenamentele cu avioane B-52 se vor derula în continuare.

Ca urmare a tirului reuşit în decembrie 2012 al unei rachete nord-coreene, tensiunea din Peninsula Coreeană este în creștere, iar un alt semnal de îngrijorare este cauzat și de efectuarea, în februarie, al celui de-al treilea test nuclear.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/coreea-de-nord-americani-rachete-440048.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns