Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Fursecuri cu alune de post

Ingredinte:

–          2 linguri miere;

–          5 linguri zahar tos;

–          150 gr margarina sau unt;

–          20 linguri zahar pudra;

–          250 gr faina;

–          80 gr alune prajite;

–          1 lingura zeama de lamaie;

–          1 lingura bicardonat de sodiu;

–          1 praf sare.

Se freaca bine margarina cu zaharul, se adauga mierea, zeama de lamaie, bicarbonatul si sarea. Faina se cerne si se incorporeaza pana se obtine un aluat. Se formeaza bilute destul de mici din tot aluatul. Fiecare biluta se va umezi in apa, apoi se tavaleste prin zahar pudra si alunele pisate. Cu degetele presam usor bilutele, pentru a lua forma unor fursecuri rotunde. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul incins la 160 grade, pana capata o culoare aurie, aproximativ 10 minute. Se servesc reci. Pofta buna!

 

Sursa: http://imparteretete.reginele.ro/fursecuri-cu-alune-de-post-3124?utm_source=Newsletter&utm_medium=MailDirect&utm_campaign=Reteta+Zilei+-+Fursecuri+cu+alune+de+post

Lasati un raspuns