Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Lider religios islamist: Iisus a fost musulman

Iisus Hristos a fost musulman, iar imprerecherea cu albii reprezinta sfarsitul rasei oamenilor de culoare, considera liderul religios al gruparii Nations of Islam, Louis Farrakhan.

“De ce ar fi evreii atat de socati? Pentru ca nu sunt antrenati sa accepte intelepciunea de la o persoana de culoare, indiferent de cat de inteleapta este aceasta persoana de culoare.

Iisus a fost un barbat de culoare. Iisus a spus: ‘Nu voia Mea, ci voia Ta’. Stiti ce inseamna asta in araba? Islam. Iisus nu a fost crestin, ci a fost musulman”, a declarat, joi, Louis Farrakhan, potrivit The Blaze.

Totodata, liderul religios al gruparii Nations of Islam a adaugat ca imperecherea oamenilor de culoare cu caucazienii inseamna sfaristul rasei oamenilor de culoare.

Acelasi Farrakhan a avertizat, la sfarsitul lunii februarie, ca rasismul ar putea duce la incercari de asasinare a presedintelui Statelor Unite ale Americii, Barack Obama.

“L-au numit pe presedintele Barack Obama un rasist, un antisemit, un socialist, un comunist, un strain si cateodata l-au numit chiar si un terorist. Obama i-a suparat cu adevarat. Republicanii cauta o persoana alba. Oricine. Oricine. Ei vor ca un musulman sa il omoare pe presedintele Obama, care sa fie folosit pentru a masca o conspiratie mai mare”, crede Louis Farrakhan.

Nations of Islam este o controversata organizatie din Statele Unite care promoveaza agresiv nationalismul oamenilor de culoare si credinta in Islam.

 

Sursa: http://www.ziare.com/international/america/lider-religios-islamist-iisus-a-fost-musulman-1161832

Lasati un raspuns